A vajat a cukorral és a kakaóval gőz fölött felfőzzük, majd hozzákeverjük a tojásokat, és addig főzzük, míg besűrűsödik. Ekkor levesszük a gőzről, és beleforgatjuk a maradék szárazanyagokat. Ezután a masszát egy 20x30 cm-es tepsi aljába nyomkodjuk.
A krémhez a vajat a porcukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a pudingport és a tejszínt, majd szép egyenletes sima krémmé dolgozzuk, és egyenletesen rákenjük a kekszes rétegre.
A mázhoz a csokoládét az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, majd a krémre öntjük. A tepsit egy kicsit megrázogatjuk, hogy a csokoládé befedje krémet.
Hűtőbe tesszük, és 3 órán át (de még jobb, ha egész éjszaka) hűtjük. Tetszőleges méretűre és formájúra szeleteljük.