Elkészítés: A 4 tojássárgáját 1 dl feketekávéval és a porcukorral jól kikeverjük. Beletesszük a darált diót, lisztet, sütőport és a 4 tojás előzőleg keményre felvert habját. Tepsiben 180 fokon kisütjük (tűpróba). A krémhez 4 dl tejet, a vaníliás pudingport és 3 tojássárgáját elkeverünk, majd sűrűre felfőzzük, kihűlésig keverjük. A margarint/vajat a porcukorral habosra keverjük, és a főzött krémhez adjuk. A kihűlt tészta tetejére tesszük és elsimítjuk. A bevonathoz készítendő mázhoz a margarint a kakaóporral összekeverve megolvasztjuk, és a felületen elsimítjuk. Dermedés után szeletekre vágjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre