Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megint nagyot gurított a SPAR! Óriásit spórolhatunk több száz termék árán

A SPAR megint nem bízta a véletlenre. Ha spórolásról van szó, akkor tuti, hogy az élelmiszer-üzletláncnak mindig van egy jó tippje. Most kiváló példa erre a meghosszabbított Árstop EXTRA promóció is, amit 2024. június 30-ig használhatnak ki a vásárlók háromszáz termék esetében.

A hazai vásárlók továbbra is árérzékenyek. Egy felmérésből kiderült, hogy bizony odafigyelnek arra, hogy a lehető legjobb áron jussanak hozzá a jó minőségű élelmiszerekhez, esetleg egyéb más árucikkhez. Azért, hogy a SPAR megfeleljen ezeknek az elvárásoknak, számos akcióval és kezdeményezéssel támogatja a spórolást.

Ezen törekvések egyike az árak befagyasztása, ami azt jelenti, hogy háromszáz termék ára a 2024.03.30-án érvényes árszinten marad, vagy időközben akár még annál is kedvezőbbé válhat. Ezek között olyan alapvető élelmiszerek is megtalálhatóak, mint a félkész konyhai termékek, konzervek, édességek, gyümölcslevek, számos népszerű S-BUDGET-termék, tisztító- és tisztálkodószer is, így a fogyasztók szinte minden kategóriában megtalálják a számukra legkedvezőbb árú terméket.

A 2024. június 30-ig meghosszabbított Árstop EXTRA promóción túl a SPAR és INTERSPAR üzletekben egyéb kezdeményezések is segítik a spórolást. A MY SPAR applikáció kuponkedvezményei hétről-hétre frissülnek, ami mindig újabb és újabb termékek esetében kínál kedvezőbb árakat. A SuperShop kártya pedig további megtakarítást tesz lehetővé, nemcsak azért, mert egyes cikkekhez így olcsóbban juthatnak hozzá a vevők, hanem azért is, mert vásárlásaik során pontokat gyűjthetnek, amelyeket később a pénztárnál beválthatnak.

További információk itt: www.spar.hu/akcioterv 

(X)

Ezek is érdekelhetnek

Friss