Elkészítés: Olajon megdinsztelem az apróra vágott hagymát, hozzáadom az apróra vágott paradicsomot, felkockázott padlizsánt, felkarikázott paprikát, cukkinit, fűszerezem, és lecsóvá főzöm.
Kivajazott jénaiba (tepsibe) helyezem a hozzávalókat a következő sorrendben: felkarikázott, előfőzött krumpli 3/4-ét, a lecsó felét, a gyorsrizst, az előfőzött vajbabot, 1 doboz tejfölt, majd a maradék lecsót. A tetejét előfőzött karfioldarabkákkal fedem be, beterítem egy doboz tejföllel. Erre helyezem a maradék krumplikarikákat, amikre vajdarabkákat rakok. 40 percig sütöm, majd megszórom a reszelt sajttal, és pirulásig tovább sütöm.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre