Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szavazz a legjobb receptre, és nyerj 50 ezer forintot!

default user icon
MME
Válogass te is az olvasóink által beküldött receptekből, szavazz, és nyerj 50 000 forintot!

Köszönjük, hogy játékunk során megannyi ötletes receptet küldtetek el nekünk! Izgalmas és ugyanakkor nagy kihívás volt számunkra, hogy kiválasszuk a legjobbakat, hiszen egytől egyig hasznos pályázatok érkeztek. Ha tehetnénk, mi biztosan mind megennénk.

Azonban itt az ideje, hogy nektek is megmutassuk, milyen grill fogásokkal, könnyű nyári főételekkel és sütés nélküli desszertekkel ízesítettétek meg az idei nyarat, és persze, hogy milyen savanyúságokkal, szörpökkel, lekvárokkal készültök a hűvösebb időre.

Válogass te is az olvasóink által beküldött receptekből, hiszen a sok új ötlet mellett most ráadásul még 50 000 forintot is nyerhetsz!

A játék menete egyszerű

Ha a te recepted is a legjobbak között van, akkor gyűjtsd a szavazatokat, hiszen mind a négy kategóriában a legtöbb szavazatot összegyűjtő recept beküldője 50 000 forintot nyer.

De ha lekéstél a receptbeküldésről, akkor se csüggedj, mert itt az esély, hogy játékunk során te is 50 000 forinttal gazdagabb legyél. Hogy te is a szerencsés nyertesek közé kerülj, nincs más dolgod, mint regisztrálni oldalunkra és szavazni a kedvenceidre. Augusztus 15-éig minden nap kategóriánként egy receptre tudsz voksolni. Ha szeretnéd növelni nyerési esélyed, hogy a szavazók között kisorsolásra kerülő 4 x 50 000 forintot megnyerhesd, látogass el oldalunkra naponta, hiszen minden nap új lehetőséged van leadni szavazataidat.

Játékra fel! 

Ezek is érdekelhetnek

Friss