Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nagy nyári receptverseny: küldj receptet és nyerj!

default user icon
MME
Töltsd fel oldalunkra kedvenc grill étel, könnyű nyári főétel, sütés nélküli desszert vagy befőzés témájú recepted fotóját a hozzávalókkal és a recept pontos leírásával, mert a Mindmegette szakmai zsűrije által kategóriánként kiválasztott első három helyezettet értékes pénznyereményekkel díjazzuk.

Izgalmas hetek várják a Mindmegette látogatóit, hiszen július 12-én elindult a nagy nyári receptversenyünk. Két héten keresztül várjuk olvasóink grill, könnyű nyári főétel, sütés nélküli desszert és befőzés témájú fényképes receptjeit, melyet a mindmegette.hu oldalon tölthetnek fel.

Megéri velünk játszani, hiszen a játék végén a Mindmegette szakmai zsűrije kiválasztja a különböző kategóriák legjobbjait, akik között az első három helyezettet értékes pénznyereménnyel díjazzuk, az első helyezettek pedig nem kevesebb, mint 100 000 forinttal lesznek gazdagabbak. De a játék itt még nem ér véget! Augusztus 1-jétől olvasóinké lesz a főszerep, szavazhatnak a receptekre, a szavazók között pedig összesen 200 000 forintot sorsolunk majd ki.

Feltöltési határidő: 2022. július 26.
A szavazás ideje: 2022. augusztus 1-15.
Eredményhirdetés: 2022. augusztus 17.

Tarts velünk te is, és játssz receptversenyünkön az értékes pénznyereményekért! Ráadásul, ha közönségszavazásunk során te kapod a legtöbb szavazatot, további értékes nyereményekhez is juthatsz!

Játszom >>> 

Játékszabály >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss