Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Müzlis csirkemellropogós

MME MME

Elkészítés

  1.  A csirkemellfilét kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk, sóssuk, borsozzuk.
  2. A lisztet összekeverjük kb. 1 teáskanál tárkonnyal, 1 teáskanál bazsalikommal és 1 teáskanál pirospaprikával. A cornflakest egy tálba öntjük.
  3. Először a felvert tojásban forgatjuk meg a csirkemellcsíkokat, aztán a fűszeres lisztben, majd újra a tojásban, végül a cornflakesben, és bő, forró olajban vagy zsírban aranybarnára sütjük a csirkefalatokat.

    Sörkorcsolyaként mártogatóssal, főételként krumplipürével kínáljuk.

    RECEPT ÉS FOTÓ: YELLOW ZEBRA BAR >>>

Megjegyzés

A liszthez adagolt fűszerek mennyisége ízlésfüggő, ki kevesebbet, ki többet szeret belőlük. Ne féljetek kísérletezni! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss