Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mutatjuk, hogy hol a legolcsóbb a fagyi

default user icon
MME
Kétség nem fér hozzá, hogy bármennyire is szeszélyes mostanában az időjárás, már nyakig gázolunk a fagylaltszezonban. Ám nem feltétlenül őszinte a mosolyunk, ha egy jó fagyi elnyalására adnánk a fejünket, hiszen az elmúlt két évben a cukrászdákat, fagyizókat sem kímélte a pandémia. Ezért most utánajártunk, mégis hol érdemes beszerezni ezt a fenséges nyalánkságot.

Amíg tavaly 300-350 Ft körül mozgott a legtöbb helyen egy gombóc fagyi, idén az átlagos ár valahol 400 és 500 forint között alakul. Ezért leginkább az elmúlt két évben tomboló koronavírusjárvány okolható, ami éppen úgy, mint más ágazatokat, a fagylaltozókat és a cukrászdákat is próbára küldte. Ezután persze jogosan merül fel a kérdés mindenkiben; mégis hol a legolcsóbb, pontosabban hol éri meg a legjobban a fagyit beszerezni? A válasz egyszerűbb, mint gondolnátok. Otthon!

Ma már egyáltalán nem kell elsétálnotok egy fagyizóba vagy cukrászdába, ha megkívánnátok ezt a fenséges édességet, hiszen otthon is könnyedén elkészíthetitek, ráadásul megfelelő tárolás mellett nagyon sokáig eláll. Így nem csoda, hogy ezzel a technikával nem csak pénzt, de rengeteg időt is megspóroltok. Most pedig nem maradt más hátra, mint hogy mutassunk nektek néhány jól bevált házi fagyi receptet, melyek közül bármelyikre is essen a választásotok, a siker garantált.

ÍGY FŐZZ MAGADNAK FAGYLALTOT! >>>

KLASSZIKUS VANÍLIAFAGYLALT >>> 


EPRES JOGHURTFAGYI GÉP NÉLKÜL >>> 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss