Elkészítés: A padlizsánokat hosszanti irányban vékony szeletekre vágjuk, majd kevés olívaolajon megsütjük.
A töltelékhez a hagymát felaprítjuk, majd olajon megdinsztelünk, ehhez adjuk a darált pulykahúst, 2 paradicsomot apró kockákra vágva, majd a fűszereket. Alaposan összepirítjuk. Hagyjuk kissé hűlni, majd az elősütött padlizsánszeletekre halmozzuk, feltekerjük, és sütőtálba tesszük.
Tetejükre 1-1 szelet paradicsomot teszünk, és megszórjuk parmezán sajttal. Az így elkészült tekercseket kb. 10 perc alatt 200 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.
Hűs joghurtot tálalunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre