Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mustáros zúzaragu

MME MME
1 4/5
60 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A zúzákat megtisztítjuk, négy részbe vágjuk, forró olajon, nagy lángon pirosra sütjük, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel, megsózzuk,
borsozzuk, pirospaprikázzuk és annyi vizet teszünk rá, hogy ellepje. Fedő alatt puhára pároljuk.

A tejfölt simára keverjük a liszttel és a mustárral, belekeverjük a puha zúza levébe.

A rizst sós vízben puhára pároljuk.

A tálban körberakjuk a rizst, közepébe szedjúk a zúzaragut. Savanyúsággal tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss