Elkészítés: A húst 8 szeletre vágjuk, kissé kiverjük, sózzuk, majd kiolajozott tepsibe egymás mellé rakjuk. A mustárral megkenjük. A töltelékhez a májat és a gombát apróra vágjuk, majd az olajon keverve pirítjuk. A zsemléket hideg tejbe áztatjuk, majd kifacsarjuk. A főtt tojásokat apróra vágjuk, és a gombás májjal és a zsemlével összedolgozzuk. Kissé megsózzuk, borsozzuk, a majorannát és a petrezselymet is hozzáadjuk. Végül a főtt zöldségeket is belekeverjük. Ezt a tölteléket a hússzeletekre halmozzuk, majd gazdagon bevonjuk tejföllel. Közepesen forró sütőben (kb. 180 fok) kb. 30 perc alatt megsütjük. Bármilyen körettel tálalhatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre