Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mustáros tarja sült hagymával

120 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A tarjaszeleteket kiklopfoljuk, a hártyáknál, inaknál bevagdossuk. Sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a steak fűszerrel. Mindkét oldalukat megkenjük mustárral, és egymásra téve legalább 1 órára a hűtőbe tesszük. Ha tehetjük, a pácolást végezzük el előző nap, úgy még ízletesebb és puhább lesz a hús.

A vöröshagymát megtisztítjuk, felszeleteljük és karikákra szedjük.

A húst grillen vagy serpenyőben szép pirosra sütjük.

A hagymakarikákat belisztezzük, és bő forró olajban kisütjük. Egyszerre mindig csak keveset tegyünk az olajba, gyorsabban sül, nem ázik el, és így marad ropogós. Szűrőbe vagy papírtörlőre szedjük, és a hússal tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek