Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mustáros pecsenye

> 90 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A tarját felszeleteljük, a szeleteket jól kiklopfoljuk, megsózzuk, és vékonyan megkenjük mustárral. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük fóliával letakarva.

2.

Másnap egy nagy tepsibe tesszük a kiklopfolt tarjaszeleteket. A vöröshagymát és a fokhagymát megpucoljuk, majd vékony szeletekre vágjuk. Ráterítjük a tarjaszeletekre, majd az egészet beborítjuk a baconszeletekkel.

3.

2, 5 dl vizet öntünk alá, majd lefóliázzuk. 180 fokon kb. 50 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és még 10 percig sütjük, hogy a bacon ropogós legyen.

3.

Rizzsel, rizi-bizivel vagy krumplipürével tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss