Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mustáros kuszkusz

MME MME

Elkészítés

  1. A keverőtálba szórt kuszkuszt felengedjük kétszeres mennyiségű, forró húsalaplével, majd letakarjuk és hagyjuk, hogy kb. 10 perc alatt magába szívja a folyadékot és megpuhuljon.
  2. Mustárokat a mézzel, a felaprított petrezselyemmel és mentával, valamint az olívaolajjal kikeverjük, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a puha kuszkuszhoz. A paradicsomot apró kockákra vágva szintén belekeverjük.
  3. Tálaláskor egy tányér közepére halmozzuk a kuszkuszt, majd körbeszórjuk, a balzsamecettel meglocsolt Dolce Vita  ésmadársalátával.


Szeretnél többet tudni a salátákról, új recepteket keresel? Akkor a salatazz.hu oldal neked szól! Csatlakozz hozzánk a facebookon is! Salátázz!

Ezek is érdekelhetnek

Friss