hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mustáros karaj rukkolasalátával

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hússzeleteket megsózzuk, megborsozzuk, majd vékonyan megkenjük mustárral. Ezután megforgatjuk reszelt parmezán, zsemlemorzsa és reszelt citromhéj keverékében.
  2. Közepes hőfokon vajas olívaolajban rövid idő alatt pirosra sütjük a húst, félretesszük és letakarjuk.
  3. A sárgarépacsíkot megpirítjuk a vajas olívaolajban, megsózzuk, és megszórjuk egy csipet kristálycukorral.
  4. Félrehúzzuk, meghintjük friss vágott petrezselyemlevéllel. Tálaláskor a répát a hússzeletek közepére helyezzük, megszórjuk reszelt parmezánnal, majd a madársalátával elkevert, balzsamecettel ízesített rukkola mellé kínáljuk.

Szeretnél többet tudni a salátákról, új recepteket keresel? Akkor a salatazz.hu oldal neked szól! Csatlakozz hozzánk a facebookon is! Salátazz!

Ezek is érdekelhetnek