Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mustáros hús Licsi módra

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felhevített olajon megfonnyasztjuk az apró kockára vágott vöröshagymát. Közben a húst csíkokra szeleteljük. Rátesszük az üvegesre párolt hagymára, és folyamatos keverés közben megpirítjuk, majd felöntjük 2 dl vízzel.
  2. Hozzáadjuk a mustárt, paradicsomszószt, sózzuk, megszórjuk borssal, majd fedő alatt puhára pároljuk. A tejfölt és a lisztet csomómentesre keverjük, majd a megpuhult húshoz adjuk a zúzott fokhagymával együtt és felforraljuk. Köretként rizst, galuskát vagy tésztát is készíthetünk mellé.

13 SZAFTOS RAGU, AMIT IMÁDUNK TUNKOLNI! >>> 

13 TUTI TOKÁNYRECEPT, AMIT IMÁDNI FOG A CSALÁD! >>> 

A LEGJOBB ÉTELEK SERTÉSHÚSBÓL >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss