Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mustáros-gombás sertésragu

90 perc
egyszerű
megfizethető
3 adag

Elkészítés

  1. Olajban kisütjük a felaprított bacont, beletesszük az apróra vágott vöröshagymát és zellerszárat, a vastag karikára vágott sárga- és fehérrépát. Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk őrölt köménnyel és fűszerpaprikával, majd megdinszteljük.
  2. Ezután beletesszük a felkockázott sertéscombot és a mustárt, és felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje. Lefedve pároljuk kb. 50 percig, majd beletesszük a burgonyát és gombát. Ha szükséges, pótoljuk az elfőtt vizet.
  3. Amikor minden megfőtt, belekeverjük a liszttel elkevert kókusztejet, és megszórjuk a felaprított petrezselyemmel.

13 SZAFTOS RAGU, AMIT IMÁDUNK TUNKOLNI >>> 

15 MAGYAROS KAJA >>> 

Még több sertéshúsos étel >>> 

Gombás receptek >>> 

Megjegyzés

Én saját készítésű burgonyás-szezámos zsemlével tálaltam. Jó étvágyat :) - viktori33

Ezek is érdekelhetnek

Friss