Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mustáros csirkeragu

MME MME
35 perc
egyszerű
átlagos
3 adag
Allergének
  • Tej
  • Mustár

Elkészítés

  1. A mustáros csirkeragu elkészítéséhez a vöröshagymát felkockázzuk, olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk az apró csíkokra vágott csirkehúst.
  2. Fehéredésig sütjük a csirkét, majd felöntjük a vízzel, és beletesszük az áttört fokhagymát, a majoránnát, a tárkonyt és a bazsalikomot, majd megsózzuk, megborsozzuk.
  3. Ezután fedő alatt addig pároljuk, amíg a hús megpuhul. Ekkor beletesszük a felaprított csemegeuborkát.
  4. A tejfölt a liszttel és a mustárral simára keverjük, hozzáadunk néhány kanállal a ragu forró levéből, összekeverjük, majd a raguhoz öntjük, és további 1-2 percig főzzük. Végül hozzáöntjük a főzőtejszínt, forralunk rajta egyet, és frissen és forrón tálaljuk tésztával vagy rizzsel.

Nézd meg videón, hogy készül a mustáros csirkeragu:

Ezek is érdekelhetnek

Friss