Elkészítés: A csirkecombokat a mustárral bekenjük fél órával az elkészítés előtt.
Kevés olajon elősütjük a csirkecombokat, kivesszük a zsiradékból, majd ezen a szeletelt vöröshagymát, gombát, virslit, csemege uborkát, kockára vágott szalonnát összepirítjuk kevés sóval.
A combokat pecsenyesütőbe tesszük, megsózzuk, megborsozzuk, ízlés szerint megszórjuk majoránnával, ráöntjük ezt a ragut, felöntjük vízzel, hogy majdnem ellepje, majd sütőbe tesszük fedővel lefedve.
Ha a comb megpuhult, az alatta lévő levet leöntjük, lassú tűzön sűrűre kiforraljuk (a húsról visszamaradt mustártól besűrűsödik).
A combokat kevés időre visszatesszük a sütőbe, hogy kicsit megpiruljon.
Tálaláskor a combokat meglocsoljuk a mustáros szósszal, a ragut mellé vagy rátesszük. Burgonyapürével tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre