Elkészítés: A babot a főzés előtti este átválogatjuk, beáztatjuk, és másnap a babérlevéllel, a vöröshagymával együtt feltesszük főni annyi sós vízben, amennyi bőven ellepi.
Közben világos, hígabb rántást készítünk. Amikor a bab megpuhult, a rántással besűrítjük, és a tejfölt is belekeverjük. Megborsozzuk, gyengén cukrozzuk, s a végén mustárral savanyítjuk.
A spagetti tésztát négybe törjük, ifőzzük, majd a még meleg, hígabb főzelékbe beleforgatjuk. A tetejét füstölt sajttal megszórjuk.
Egyszerű, gyors, finom és vegetáriánusok által is fogyasztható étel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre