Elkészítés: 1. A zsemlét beáztatjuk. A darált hús megsózzuk, megborsozzuk, Worchestershire-szósszal megöntözzük, a zúzott fokhagymát és a felaprított zöldfűszereket, valamint a kicsavart zsemlét hozzáadjuk, és összedolgozzuk.
2. Egy 12 darabos muffinforma mélyedésit kibéleljük 2-2 szelet baconnel. A húsból golyókat formálunk, a mélyedésekbe tesszük, és a szalonnaszeleteket ráhajtjuk.
3. 180 fokos sütőben 25 percet sütjük.
4. A krumplit megmossuk, megfőzzük, majd meghámozzuk, és összetörjük. Még forrón hozzáadjuk a tejszínt és a vajat, és habosra, krémesre keverjük. Finomra vágott petrezselyemmel összekeverjük, és a kisült muffin-fasírtokkal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre