Elkészítés: A mozzarellát kockára vágom, a paradicsomot és a retket negyedelem, a paprikát szintén apró kockára darabolom. Az aprított zöldségeket egy tálba teszem, ízlés szerint megsózom és meglocsolom az olívaolajjal. A lilahagymát és a fokhagymát apró kockára vágom, hozzákeverem a zöldségekhez, majd lefedem, és beteszem a hűtőbe, amíg a húst elkészítem.
A húst sózom, borsozom, és egy öntöttvas serpenyőben hirtelen szép pirosra sütöm.
Tálalásnál a salátakeveréket tányérra halmozom, rákanalazok a mozzarellás, paradicsomos, hagymás keverékből, a tetejére rakom a vékony csíkokra felszeletett sült húst, és oreganóval megszórom.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre