Elkészítés: 1. Tegyük a 8 kis gombóc karamellfagyit egy sütőpapírral bélelt tepsire, majd helyezzük őket a mélyhűtőbe.
2. Törjük össze a tejcsokoládét, és gőz fölött olvasszuk meg egy kisebb lábosban.
3. Szórjuk az aprított mogyorót a csokoládéhoz, és keverjük el alaposan. Hagyjuk kissé kihűlni a masszát.
4. Mártsuk a fagyigolyókat az olvadt csokiba, majd egy kiskanál segítségével oszlassuk el rajtuk egyenletesen a krémet. A kész golyókat helyezzük vissza a tepsire, és tegyük őket a mélyhűtőbe addig, amíg a csokoládés bevonat megszilárdul.
5. A fagylaltgolyókat tálaljuk apró desszertként vacsora után, díszítsük az összemorzsolt kikristályosodott mézforgácsokkal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre