Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és fél órát fóliába csomagolva a hűtőben pihentetjük. Utána kinyújtjuk, tepsibe tesszük.
Vékonyan megkenjük a tésztát baracklekvárral.
A margarint kicsi lángon felolvasztjuk, hozzáadjuk a cukrot, a vizet és a vaníliás cukrot. Egyszer kicsit felforraljuk, majd belekeverjük a mogyorót és mandulát. A masszát a kenjük, előmelegített sütőbe tesszük. Amikor enyhén barna színe lesz a tetejének, kivesszük, hagyjuk hűlni.
Háromszögekre vagdaljuk, és a két végét olvasztott étcsokiba mártjuk. Sütőpapíron vagy deszkán hagyjuk megszáradni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre