Elkészítés: A tésztához az olvasztott vajat elkeverjük az olvasztott étcsokoládéval, a tojásfehérjét és a sárgáját külön-külön kemény habbá verjük a cukorral, és az egészet összekeverjük a liszttel, a kakaóporral és az aprított dióval.
A tésztát kivajazott, liszttel beszórt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük. Ha kihűlt, lekenjük az előzőleg felforrósított narancslekvárral.
A mogyorós krémhez a pralinét a vízgőzben felolvasztott csokoládéval és az összetört ostyával elkeverjük, és a tésztára kenjük.
A narancsos krémhez a narancslét a cukorral felforraljuk. Az étcsokoládét a tejcsokoládéval megolvasztjuk, hozzáadjuk a forró tejszínt, jól elkeverjük, majd belekeverjük a tojássárgáját, a vajat és a cukros narancslevet. Ezután lehűtjük.
Belekeverjük a tejszínhabot, és az
így elkészült narancsos krémet a mogyorós krém tetejére kenjük.
2-3 órára hűtőszekrénybe tesszük.
A tetejét olvasztott étcsokoládéval vonjuk be.