Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mogyorós moussline pohárkrém

25 perc
rafinált
átlagos
4 adag
Hozzávalók
  • 250 gr tej, 68 gr cukor, 50 gr tojás sárga, 13 gr tojás, 20 gr keményítő, 125 gr vaj, 40 gr mogyorópraliné
  • Dekor: tört mogyoró és transzferfoliás étcsoki

Elkészítés

  1. Tojást a tojássárgáját a cukrot a keményitöt pici tejjel csomómentesen eljeverjük majd a többi tejet hozzáöntve felforraljuk(besüritjük). Még melegen nelerskjuk a vajat és,a mogyoropraéinilét, kihűtjük. Majd kihabositjuk habzsákba töltjök és a kis poharakba töltjük. Mogyorotöreztel és csokihéromszöggel díszítjük.

Ezek is érdekelhetnek