Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mogyorós morzsa alatt sült hal

60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A mogyorót száraz serpenyőben megpirítjuk, majd késes aprítógépbe tesszük a petrezselyemmel, a kenyérrel, a kakukkfűlevelekkel és a reszelt sajttal. Megborsozzuk, felöntjük 4 ek olívaolajjal, és összeturmixoljuk.
  2. A maradék olívaolajjal kikenjük a jénai alját, és beletesszük a halszeleteket. Óvatosan megsózzuk, majd elosztjuk rajta a mogyorós morzsát.
  3. 200 fokos sütőbe toljuk, és kb. 30 perc alatt készre sütjük (míg a morzsa megbarnul). Salátával fogyasztjuk.

Megjegyzés

Hűtőkisöprés eredménye a bunda, de jobbat nem is választhattam volna :) - bluesun

Ezek is érdekelhetnek

Friss