Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mogyorós, kávés, kókuszos - mit árul el rólad a kedvenc bonbonod?

default user icon
MME
Mostantól jól gondold meg, mit nassolsz mások előtt! Amerikai kutatók ugyanis kimutatták, hogy az egyes fajták az ember személyiségét, hangulatát is jellemzik.
Konyakosmeggy-pártiak: lelkesedők

Kifogyhatatlan energiájuknak és határtalan életkedvüknek köszönhetően olyan örömtelien élik meg a hétköznapokat, mintha folyamatosan egy nagy tál lédús meggyet szemezgetnének. De talán időnként nem árt a mértékletesség!

Mit árul el rólad a kedvenc csokid? >>>

A mentolost kedvelők: szívesen tervezgetnek

Kedvenc mottójuk szerint „az élet tele van jobbnál jobb lehetőségekkel”. Ám ha folyton arra koncentrálnak, hogyan ragadják meg ezeket, könnyen elszalaszthatják a pillanatnyi boldogságot.

A tejkaramella hívei: elbűvölőek

Vonzó személyiségüknek köszönhetően az életük úgy zajlik, ahogy eltervezik. Ám ha a legkisebb hiba csúszik a számításaikba, egyszeriben frusztráltnak és lehangoltnak érzik magukat.

Chips, fagyi vagy csoki - mit árul el rólad a kedvenc nassolnivalód? >>>

A narancsosért rajongók: szívesen elmélkednek

Képesek teljesen belefeledkezni egy-egy rendkívüli eredménnyel kecsegtető feladat megoldásába. Ám ha újabb kihívás elé állítják őket, zavarba jönnek. Meg kellene próbálniuk egy kicsit rugalmasabbnak lenniük!

A mogyorósat evők: lételemük a gondolkodás

Ha megpillantanak egy beteg növényt vagy gyengélkedő állatot, a legszívesebben azon nyomban odasietnének hozzá, hogy meggyógyítsák. Ugyanakkor társaságban kissé félénken viselkednek.

A belga, a svájci vagy az osztrák? A legfinomabb csoki nyomában >>>

A kávésért versengők: az örök nyüzsgők

A szakadatlan ténykedés lendületbe hozza őket, és hihetetlen mennyiségű energiát biztosít számukra. Így egykettőre kipipálhatják az elvégzendő feladatok hosszú listáját. A baj csak az, hogy rendszerint képtelenek megálljt parancsolni maguknak.

A kókuszosat választók: találékonyak

Élénk fantáziájuknak és művészi hajlamuknak köszönhetően kreatív szakácsok vagy a hallgatóságot lenyűgöző mesélők. Ám napi kötelességeikről rendszerint megfeledkeznek.

Megtalálták a hatodik ízt, amit az ember érzékelni tud >>>

Az epresre voksolók: nagy szívük van

Segítőkészek, jószívűek, törődőek, fáradtságot nem ismerve gondoskodnak szeretteikről és a környezetükről.

A földimogyorósra szavazók: elégedettek

Derűs természetűek, miközben boldogan élik mindennapjaikat, összességében elégedettek a helyzetükkel. A kényelmet, biztonságot nem szívesen kockáztatják, ezért az új kihívásokat többnyire félve fogadják.

Látnod kell, hogy csinálnak sushit banánból és Nutellából - videó >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss