Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mogyorós-epres cupcake

75 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztához a tojásokat ketté választjuk a fehérjét a cukorral kemény habbá verjük majd hozzáadjuk a tojások sárgáját.
  2. A vajat felolvasztjuk és óvatosan belekeverjük majd a lisztet a darált a mogyorót és belerakjuk a szódabikarbónát.
  3. Az epret kockákra vágjuk megforgatjuk kevés darált mogyoróban és hozzáadjuk az masszához.
  4. Muffinformákba töltjük és 180 fokon 15 perc alatt készre sütjük.
  5. A krémhez a mascarponét elkeverjük a vanília aromával és az olvasztott fehér csokival. A tejszínt kemény habbá verjük és apránként beleforgatjuk a sajtos krémbe. Nyomózsákba töltjük majd a sütik tetejére nyomjuk és eperrel díszítjük.

Megjegyzés

Könnyű nyári cupcake,frissítő eperrel és mascarpone krémmel! - Noémii244

Ezek is érdekelhetnek

Friss