Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, óvatosan belekeverjük a fahéjjal elkevert mogyorót, majd egy eütőpapírral bélelt 26×32 cm-es tepsibe az 1/3 részét belekenjük, és forró sütőben megsütjük /inkább szárítjuk/. Ugyanígy járunk el a fennmaradó tésztával, tehát összesen 3 lapunk lesz. Hagyjuk őket kihűlni.
A rémhez a pudingot felfőzzük a vaníliás cukorral és a tojássárgával kikevert tejjel, és hagyjuk kihűlni. A margarint habosra keverjük a cukorral, majd tovább habosítjuk a kihűlt főzött krémmel. A tejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük.
Összeállítás: a tésztákról óvatosan egy éles kés segítségével leszedjük a papírt. Vigyázzunk, mert elég törékeny a tészta. Tálcára téve az egyik lapra halmozzuk a vaníliás krémet, egyenletesen elkenjük, majd ráhelyezzük a következő lapot. Ennek tetejére kenjük a tejszínt, és beborítjuk a harmadik lappal.
1-2 órára a hűtő leghidegebb részébe tesszük, majd tetszés szerint kockára vagy szeletre vágva szervírozzuk.