A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájákat a porcukorral és a vízzel kikeverjük, majd hozzászitáljuk a sütőporos lisztet, végül hozzákeverjük a felvert tojások fehérjét. Sütőpapírral bélelt tepsibe (30x40-cm-esbe) simítjuk a tészta harmadát, és 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük. Ha készen van, kifordítjuk a tepsiből, majd az újra kibélelve belesimítjuk a maradék tésztánk felét. Ugyanígy járuk el az utolsó harmaddal is.
A pudingokat elkészítjük a csomagoláson leírtak szerint, és hagyjuk kihűlni. A szobahőmérsékletű vajat habosra keverjük a porcukorral és apránként hozzáadjuk a kihűlt pudingot, majd hozzákeverjük a mogyorós cappuccinóport.
Lehúzzuk a lapokról a sütőpapírt, s amikor már kihűltek, megkenjük az első lapot a cappuccinos krémmel, majd rákanalazzuk az olvasztott csokoládét. Következik a második lap, majd ismét krém és az olvasztott csokoládé kövtekezik, végül a harmadik lap. A sütemény tetejét megkenjük a maradék krémmel és ízlés szerint díszítjük.