Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mogyorós banánkenyér

default user icon
MME
60 perc
egyszerű
átlagos
12 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Keverőtálban a margarint alaposan összedolgozzuk a cukorral, a tojásokkal, a villával szétnyomkodott banánokkal, a tejjel, a fahéjjal, a sóval, a mogyoróval és a vaníliás cukorral.
  2. A lisztet elvegyítjük a sütőporral, majd apránként a banános masszához adjuk. Ha túl híg, még egy pici lisztet adunk hozzá.
  3. A tésztát margarinnal kikent pástétomformába töltjük és elsimítjuk, majd a 175 fokra előmelegített sütő középső részében sütjük kb. 50 percig. Tűpróbával ellenőrizzük, mielőtt kivesszük.

 13 ELLENÁLHATATLAN BANÁNOS FINOMSÁG, A TURMIXTÓL A PALACSINTÁIG! >>> 

12 POFONEGYSZERŰ KEVERT SÜTI HÚSVÉTRA, HA NINCS SOK IDŐD SÜTNI >>> 

BANÁNOS FINOMSÁGOK - VÁLOGATÁS >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss