Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztom, a sárgájával a cukrot habosra keverem, majd beleszitálom a lisztet és a kakaóport. A tojások fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verem, és óvatosan a kakaós krémbe keverem, majd sütőpapírral bélelt tortaformába öntöm. 140 fokon lassan, tűpróbáig sütöm. Ha kihűlt, kétszer elvágom, és hagyom teljesen kihűlni.
A krémhez a pudingot a tejjel, a cukorral és a vaníliás cukorral megfőzöm, hagyom kihűlni, aztán belekeverem habverővel a margarint.
Összeállítás: a piskótába beletöltöm a krémet, majd az oldalát és a tetejét is szépen megkenem. Az oldalára sorakoztatom a KIT-KAT csokit, és szorosan összekötöm egy szalaggal. A tetejére csak rá kell önteni az M&Ms drazsét.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre