Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mentestől a klasszikusig! Nélkülözhetetlen ünnepi receptek

default user icon
MME
Klasszikus receptek és mentes ünnepi fogások sokasága vár rátok a Mindmegette Karácsony lapszámban! A magazin már kapható az újságárusoknál, íme egy kis ízelítő a tartalomból!

Mindegy, hogy a legnépszerűbb ünnepi fogást keresed, vagy egy alternatív, tej- és lisztmentes mákos guba receptre fáj a fogad, mert a Mindmegette ünnepi kiadványában mindent megtalálsz! 

Köretek a sültek mellé!

Segítünk abban, hogy milyen köret készüljön a pulykához, a kacsához vagy éppen a csirkéhez! A szalonnás kelbimbó, a rozmaringos burgonya, vagy éppen a karfiolpüré, remek kiegészítője lehet az ünnepi menünek! 

Egy kis extrával?

Mit mivel dobhatunk fel? Szuper receptet mutatunk a paradicsomos halászlére, a diós-narancsos bejglire és a túrókrémmel feldobott lúdlábtortára is!

Ajándékozz édességet! 

A konyhából is kerülhet ajándék a fa alá! A Mindmegette karácsonyi lapszámából nemcsak az derül ki, hogy mit ajándékozhatunk másoknak, de azt is leírtuk, hogyan készíthetjük el! Narancslekvártól, a nugátkrémes bonbonon át a tojáslikőrig.

Szerkesztőségünk családi receptjei

Feltúrtuk a padlást és előhalásztuk a család régi receptjeit. Megsütöttük azokat a süteményeket, amelyek nélkül nálunk nincsen karácsony. Ezeknek a videót is megnézhetitek a Mindmegette.hu oldalon decemberben! 

Egészséges és mentes ünnepi ételek!

Miben érdemes kirántani a pontyot, ha gluténmentesen étkezünk? Hogyan készítsük el a töltött káposztát, csirkehússal és quinoával?  A tökéletes gluténmentes bejgli titka! Hogyan nem szárad ki a gluténmentes karácsonyi stollen? Közel 40 mentes ünnepi recept, praktikák és trükkök! 

 ELINDULT A MINDMEGETTE.HU KARÁCSONYI OLDALA IS! ÜNNEPI RECEPTEK ONLINE IS! 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss