Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mivel fogyott 25 kilót Zach Galifianakis, a Másnaposok sztárja?

default user icon
MME
Elképesztően sokat fogyott Zach Galifianakis azóta, hogy bemutatták a Másnaposok trillógia első részét. A színész időközben apuka is lett, és elmondása szerint sokkal tudatosabb életét él, mint tíz éve.

Lassan már öt éve annak, hogy a Másnaposok színésze belekezdett az életmódváltásba. 2014-ben döntött úgy Galifianakis, hogy leadja a súlyfelesleget. Egy interjúban elmondta, hogy még a rendszeres mozgás előtt, egy nagyon fontos változtatást hozott az életébe. “Korábban rengeteg kolbászt ettem, és sok vodkát ittam. Sajnálom, de ez a két finomság volt a kedvencem, csakhogy rettentően leamortizálta a szervezetemet, így fájó szívvel ugyan, de lemondtam ezekről”- nyilatkozta a színész.

“A nevemet nem jegyezték meg az emberek, csak annyit mondtak rám, hogy a vicces, kövér pasi, ez pedig zavart” - folytatta Galifianakis, aki lemondott a gyorséttermi kajákról, a pizzáról és a különböző cukros szószokról is.

A görög származású amerikai színész mindig elvicceli, hogy pontosan milyen módszerrel sikerült 25 kilót leadnia. Talán pont emiatt a nagy titkolózás miatt írtak egyre többet arról, hogy a drámai fogyása mögött gyomorszűkítő műtét áll. Amikor pedig megkérdezik a színészt, hogy valóban átesett-e valamilyen orvosi beavatkozáson, ő egy poénnal válaszol: “Persze. Tonnányi műtétem volt” - vágja rá Galifianakis, aki az elmúlt hónapokban bizony visszahízott néhány kilót. "Csak egy szerep miatt, növesztettem pocakot. Bármikor leadom" - vélekedett.

Ezzel az egyszerű módszerrel hozta magát csúcsformába a 41 éves színésznő!

Döbbenetesen lefogyott a Wall Street farkasának Oscar-jelölt sztárja!

Ezek is érdekelhetnek

Friss