Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mitől különleges a Liebherr SmartSteel kombinált hűtőszekrény?

default user icon
MME
Mindenkinek egyedi követelményei vannak, amikor hűtőszekrényt vásárol otthonába. Akár a lehető legtöbb tárolórészt, vagy a hosszan tartó frissességet, az innovatív, mégis időtlen dizájnt, az önálló vagy beépíthető egységeket, illetve az energiahatékonyságot keresi, a Liebherrnél biztosan lesz olyan, amely a megfelelő megoldást kínálja. A hűtéstechnika vezető szakértőjeként ez a márka évtizedek óta a minőség, a hosszú élettartam és a megbízhatóság kettőse. Alábbi cikkünkben igyekeztünk összefoglalni a legfontosabb tudnivalókat, hogy mindenki a neki leginkább megfelelő hűtőszekrényt vásárolja meg.

Mindenkinek egyedi követelményei vannak, amikor hűtőszekrényt vásárol otthonába. Akár a lehető legtöbb tárolórészt, vagy a hosszan tartó frissességet, az innovatív, mégis időtlen dizájnt, az önálló vagy beépíthető egységeket, illetve az energiahatékonyságot keresi, a Liebherrnél biztosan lesz olyan, amely a megfelelő megoldást kínálja. A hűtéstechnika vezető szakértőjeként ez a márka évtizedek óta a minőség, a hosszú élettartam és a megbízhatóság kettőse. Alábbi cikkünkben igyekeztünk összefoglalni a legfontosabb tudnivalókat, hogy mindenki a neki leginkább megfelelő hűtőszekrényt vásárolja meg.

Rövid cégtörténet

A Liebherr céget 1949-ben alapította Hans Liebherr Kirchdorf an der Illerben, a németországi Baden-Württembergben. Azóta svájci székhelyű multinacionális berendezésgyártóvá nőtte ki magát, bár fő gyártóüzemei ​​még mindig Németországban vannak. A hűtőszekrények várható élettartama, beleértve a Liebherr modelleket, 9-13 év. De természetesen még tovább bírják megfelelő gondozás és karbantartás mellett, ami magában foglalja többek között az ajtótömítések tisztítását és a légszivárgás ellenőrzését.

Védelem a karcolásoktól és szennyeződésektől

A kivételes bevonat nagymértékben csökkenti a szennyeződéseket és a karcolásokat a SmartSteel Liebherr  készülék gyönyörű rozsdamentes acélján. A Liebherr hűtőszekrények szemet gyönyörködtetőek az időtlen kialakítással.

A SmartSteellel készült rozsdamentes acél ajtók speciális bevonata nagymértékben csökkenti a foltok láthatóságát, és karcálló. Nem csak a mindennapi használat során ad tisztább megjelenést a terméknek, hanem sokkal könnyebbé teszi a tisztítást. A SmartSteel kifejlesztésének oka, hogy a kényelem legyen a legfontosabb szempont. Nem szükséges arra gondolni, hogy minden alkalommal megtisztítsuk az ajtót, amikor valaki a hűtőszekrény közvetlen közelébe kerül.

A Liebherr SmartSteel hűtőszekrény tisztítása

A SmartSteel felületeket gyöngéden tisztítsuk meg. A viszonylag kis foltok esetén egyszerűen alkalmazzunk tiszta, száraz, illetve mikroszálas kendőt. Erősebb szennyeződésekhez használhatunk vizet egy kis mosogatószerrel. Arra figyeljünk oda, hogy semmilyen körülmények között sem szabad rozsdamentes acél tisztító folyadékot használni, mert visszafordíthatatlanul megsérthetik az egyedi SmartSteel felületet. Az ebből eredő károkat nem lehet javítani, és az egyetlen módja a „megoldásnak” a garancián túli ajtócsere. Ez egy közel 170 ezer forintért megvásárolható termék esetében többletköltséggel járhat.

Mire jó a SmartFrost funkció?

Más statikus fagyasztóval ellentétben a Liebherr SmartFrost technológiája gyorsabban tudja hűteni az élelmiszert, valamint csökkenti a jégképződést, amely egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a kiolvasztási tevékenységet. Továbbá rugalmasabb tárolási területet is kínál, nagyobb tárolókapacitással és a kedvezőbb energiafelhasználás miatt alacsonyabb fenntartási költséggel.


A FrostSafe rendszer lényege

A FrostSafe rendszer kellően magas, kivehető fiókjai teljesen zárt kialakításúak.
Így a hideg levegő lassabban áramlik ki a berendezés ajtajának kinyitásakor. A fiókok átlátszó előlapjai segítségével könnyen áttekinthetjük a tárolt élelmiszereket.

A hűtőszekrény zöldségtároló fiókjai átlátszóak

Az átlátszó zöldségtároló rekeszekben tökéletesen, rendezetten elférnek a zöldségek, gyümölcsök. A tisztításuk pedig nagyon könnyen kivitelezhető.

Kreatív ajtópántmegoldások

A gyártó a gyárból a hűtőszekrényt jobb oldali zsanérozással szállítja. A megfordítható sarokpántok segítségével azonban bárhol jól mutatnak.

A Liebherr jól ismert márka ennek megfelelően, több mint 50 éves tapasztalattal. Ezáltal a hűtéstechnika egyik legelismertebb piaci szereplője. Aki pedig ilyen hűtőszekrényt szeretne vásárolni a vevői hozzászólások mellett célszerű, ha beszerez egy gyártói garanciát, hogy elkerülje a későbbi plusz kiadásokat a szervizben.

Ezek is érdekelhetnek

Friss