Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mit eszik karácsonykor az ünnepi slágerek királya, Michael Bublé?

default user icon
MME
Az üzletekben karácsonyi dalok szólnak, ha szerencsénk van, akkor pont Michael Bublé ünnepi albumáról. A kanadai énekes neve az elmúlt években összefonódott az advent időszakával, de vajon mivel tömi a bendőjét az ünnepek alatt Bublé?

„Apám halász volt, és sokat volt távol, ezért sok időt töltöttem a nagyszüleimnél. Gyakran csak ültem a konyhában és néztem, ahogy a nagymama, vagy a nagypapa főzi a vacsorát. Soha nem mérték ki a pontos hozzávalókat, egyszerűen érzéssel főztek. A kezem gyakran volt lisztes, és imádtam rozmaringot rágcsálni. Szerettem mindent, ami sós és fűszeres. De ez látszik is rajtam” - mesélte egy korábbi interjúban gyerekkoráról az énekes.

Egy biztos, a Bublé család asztalára karácsonykor nem kerülhet cékla, azt ugyanis utálja a családfő. „10 éves lehettem, amikor elmentünk egy ismerőshöz ünnepelni. Nem akartam megenni a céklát, de édesanyám rám szólt, hogy ne legyek udvariatlan, így legyűrtem mindet. Néhány perccel később már az ebédlő közepén rókáztam. Na, azóta nálunk sem Hálaadáskor, sem Karácsonykor nincs cékla.”

Michael Bublé saját bevallása szerint nagy szerelmese a tésztaételeknek, a bolognai tésztának nem tud ellenállni, de egy jó sült csirkével is le lehet venni a lábáról. „Szeretek gnocchit készíteni az anyósommal, amire többnyire kolbászt pirítok. Ezt az ünnepek alatt is szívesen elkészítem.”

Minden, ami Karácsony! >>> 

ITT A LEGJOBBAN VÁRT KARÁCSONYI REKLÁM >> >

Ezek is érdekelhetnek

Friss