Elkészítés: A sütőt előmelegítem 160 °C-ra.
A kekszet (én mézes kekszet használtam) összetöröm. A vajat megolvasztom, beleteszem a kekszet, összedolgozom. A masszát elosztom 18 db kapszlival kibélelt muffinformába, majd hűvösre teszem.
A tojásokat (egyben) felverem jó habosra, és apránként beleadom a porcukrot. Tovább verem, és hozzáadom az aromát és a citromlevet. Legvégül a mascarponét keverem hozzá.
A gyümölcsöket apróra vágom (eper+cseresznye), és ráteszem a kekszes alapra. Elosztom rajtuk a mascarponét, és beteszem a sütőbe.
Barnulásig sütöm, majd ha langyosra hűlt, hűtőben teljesen lehűtöm, ekkor elválik a kapszliktól.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre