Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mindmegette Villámverseny: hamburger és szendvics - ahogy te készíted!

default user icon
MME
Van egy páratlan hamburger-pogácsa recepted? A magad készítette buci olyan finom, hogy előbb elfogy, mint hogy burger lehetne belőle? A szendvicseid receptjéért minden házibuliban sírva könyörögnek? Akkor ezek bármelyikével jó eséllyel nyerhetsz is a Mindmegette ma kezdődő villámjátékán!

A hamburger mindenki kedvence - és bár sokféle kiváló előre elkészített húspogácsa kapható ma már, azért mégiscsak az az igazi, amit magunk készítünk, fűszerezünk, sőt, az igazi "kézműves" élményt az adja, ha a zsömlét is mi sütjük. A szendvics szintén izgalmas műfaj, hiszen felvágottakkal, házilag készette sültekkel vagy zöldségkompozíciókkal, öntetekkel igazi, tartalmas főfogás "hideg vacsora" lehet belőlük.

A Mindmegette most kezdődő nyereményjátékára ilyen jolly joker hamburger és szendvics receptetket várunk! A fényképes recepteket beküldők közül, az 5 legjobb étel kiötlője egy-egy  Sabine Durdel-Hoffmann - Elke Eßmann - Brigitte Lotz: A legjobb burger otthon könyvet kap ajándékba! Egy kis ízelítő a műből:

"Milyen az igazán jó hamburger, és milyen alapanyagokból készül? Ebből a kis könyvből elsajátíthatjuk a házi burgerkészítés legfontosabb szabályait, hasznos tippeket kaphatunk a hozzávalók változatos variálásához, valamint a klasszikus receptek mellett különlegesebb ízvilágú szendvicseket is megismerhetünk. Ha eddig azt gondoltuk, hogy az otthoni hamburgerkészítés bonyolult mutatvány, ezzel a könyvvel a kezünkben már magabiztosan vághatunk bele a sütögetésbe."

 

A JÁTÉK IDŐTARTAMA: 2016. augusztus 31-től szeptember 12-ÉN ÉJFÉLIG
EREDMÉNYHIRDETÉS: 2016. szeptember 20-áN 16:00 ÓRAKOR
A recept feltöltésekor ne felejtsétek el bepipálni a receprversenyre nevező check-boxot!
JÁTÉKSZABÁLYTÓL ITT OLVASHATSZ BŐVEBBEN >>>  

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss