Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mindmegette húsiskola - Disznótoros különkiadás: Abált szalonna, az igazi fejedelmi étek

Egy disznóvágást vendégként végignézve leginkább bulinak tűnik, mintsem kemény munkának. Köszönhető mindez a jó böllérnek és csapatának, akik míg a vendégsereg szórakozik, addig az irgalmatlanul kemény meló nagy részét el is végzik. Nem hiába, ahol azért vágnak disznót, hogy a füstölőt és a kamrát feltöltse a család, ott nincs helye a tétlen kéznek. Mészáros Balázs a Mindmegette Húsiskolájának különkiadásában most ebbe a világba nyújt betekintést receptek és más praktikák formájában.

A Mindmegette Húsiskola különkiadásának első részében Mészáros Balázs bemutatta a malac részeit, és egy istenien finom sütnivaló kolbászt is elkészített. Ezt követte a hamisítatlan májas hurka, majd egy profi böllér, Kirchner László beszélt a szakmáról és gyerekkori disznóvágós élményeiről. Legfrissebb videónkban, ami egyben különkiadásunk utolsó része is, az abált szalonnával, egy igazi fejedelmi étkekkel jelentkezünk. Ne maradjatok le a húsos finomságokról, csatlakozzatok ti is a Mindmegette Húsiskolájához!

Az abált szalonna pontos receptjét itt találjátok >>>

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek