Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mindmegette húsiskola - 6. rész: Így készül a tökéletes pulykafasírt

default user icon
MME
Ha kíváncsi vagy, hogyan készülnek a legjobb húsos ételek, vagy arra, hogy miként használd fel az alapanyagokat, akkor jó helyen jársz, hiszen egy igazi profit faragunk belőled a Mindmegette Húsiskolában. Mészáros Balázs most azt mutatja meg nektek, hogy készíthettek pulykafasírtot cordon bleu ízesítéssel.

Fogadd meg Mészáros Balázs tanácsait, és kövesd nyomon a receptvideóban hallottakat, így tuti, hogy tökéletes lesz a te sonkás-sajtos pulykafasírtod is!

A PULYKAFASÍRT PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD>>>

MINDMEGETTE HÚSISKOLA - 1. RÉSZ: ÍGY KÉSZÜL A SÜTŐBEN FŐTT HÚSLEVES>>> 

MINDMEGETTE HÚSISKOLA - 2. RÉSZ: ÍGY NEM LESZ KEMÉNY ÉS KESERŰ A CSIRKEMÁJ>>> 

MINDMEGETTE HÚSISKOLA - 3. RÉSZ: ÍGY KÉSZÜL A ROPOGÓS, CSÍPŐS CSIRKESZÁRNY>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss