Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mindmegette húsiskola - 4. rész: Így lesz hibátlan a magyarok nagy kedvence, a csirkepörkölt

default user icon
MME
Ha kíváncsi vagy, hogyan készülnek a legjobb húsos ételek, vagy arra, hogy miként használd fel az alapanyagokat, akkor jó helyen jársz, hiszen most egy igazi profit faragunk belőled a Mindmegette Húsiskolában.

A legelső részében Mészáros Balázs egy különleges tyúkhúslevessel készült, aztán megtudhattuk, hogyan lesz tökéles a csirkemáj, de a ropogós, csípős csirkeszárny titkaiba is beavatott minket a mester. Videosorozatunk negyedik részében egy klasszikus magyar kaja érkezik, ami nem más, mint a csirkepörkölt. Jó ha figyelsz, hiszen ez a finomság akár a hétvégi családi ebédek egyik fénypontja is lehet. Mire vársz? Csatlakozz te is a Mindmegette Húsiskolájához!

A csirkepörkölt pontos receptjét itt találod >>>

Ajánljuk még: 

MAJONÉZES KRUMPLISALÁTA, AMIT EZENTÚL CSAK ÍGY FOGSZ ELKÉSZÍTENI >>> 

OLCSÓ ÉS LAKTATÓ KRUMPLILEVES, AMI FELMELEGÍT ÉS ELTELÍT A DERMESZTŐ HIDEGBEN >>> 

ELLENÁLLHATATLAN TÖLTÖTT PAPRIKA PARADICSOMSZÓSSZAL, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss