Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mindmegette húsiskola - 3. rész: Így készül a ropogós, csípős csirkeszárny

default user icon
MME
Ha kíváncsi vagy, hogyan készülnek a legjobb húsos ételek, vagy miként használjuk fel az alapanyagokat, akkor jó helyen jársz, Mészáros Balázs egy igazi profit farag belőled a Mindmegette húsiskolában.

A Mindmegette húsiskola első részében egy különleges tyúkhúsleves, a második részében krémesen puha csirkemáj készült. Videósorozatunk legújabb részében pedig egy pofonegyszerű, ropogós, rubban pácolt csirkeszárny receptet hoztunk, amit pofonegyszerű összedobni. Érdemes kipróbálni!

A csípős csirkeszárnyak pontos receptjét itt találod >>> 

MINDMEGETTE HÚSISKOLA - 1. RÉSZ: ÍGY KÉSZÜL A SÜTŐBEN FŐTT HÚSLEVES>>> 

MINDMEGETTE HÚSISKOLA - 2. RÉSZ: ÍGY NEM LESZ KEMÉNY ÉS KESERŰ A CSIRKEMÁJ>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss