Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mindmegette Húsiskola - 2. rész: Így nem lesz kemény és keserű a csirkemáj

Ha kíváncsi vagy, hogyan készülnek a legjobb húsos ételek, vagy arra, hogy miként használd fel az alapanyagokat, akkor jó helyen jársz, hiszen egy igazi profit faragunk belőled a Mindmegette Húsiskolában. A legelső részében Mészáros Balázs egy különleges tyúkhúslevessel készült, videosorozatunk második részében pedig a tökéles csirkemáj elkészítésének titkát mutatja meg nektek.

Sokan vannak úgy a csirkemájjal, hogy nagyon szeretik, ám nem szívesen készítik el otthon. Hogy miért? Mert attól tartanak, hogy megint kemény, vagy keserű lesz, a kifröcsögő olajból adódó bosszúságról pedig ne is beszéljünk. Ha nem szeretnél te is így járni, akkor fogadd meg Mészáros Balázs tanácsait, és kövesd nyomon a receptvideóban hallottakat. Így tuti, hogy tökéletesen puha és finom lesz a te csirkemájad is!

A KRÉMESEN PUHA CSIRKEMÁJ PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLJÁTOK >>> 

 

 Ajánljuk még: 

ÍGY KÉSZÜL A SÜTŐBEN FŐTT HÚSLEVES >>> 

LENCSEFŐZELÉK 20 PERC ALATT >>> 

AZ IGAZI SZEGEDI HALÁSZLÉ, SZÁLKAMENTES PONTTYAL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss