Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mindmegette Húsiskola - 1. rész: így készül a sütőben főtt húsleves

default user icon
MME
A Mindmegette előző sorozatából megtudhattuk Mészáros Balázstól, hogyan főzhetünk stresszmentesen az ünnepekre jobbnál jobb finomságokat, idén pedig a Húsiskolával térünk vissza egy többrészes videósorozat keretein belül. Ha kíváncsi vagy, hogyan készülnek a legjobb húsos ételek, vagy miként használjuk fel az alapanyagokat, akkor jó helyen jársz, Balázs egy igazi profit farag belőled.

A Húsiskola legelső részében Mészáros Balázs egy különleges húslevessel készült a Mindmegette olvasóinak. Hogy miért különleges? Mert ez a forró lélekmelegítő most nem a gázon, hanem a sütőben készült. Kövessétek figyelmesen a videóban látottakat, hogy utána akár ti is nyugodt szívvel nekilássatok. Egy jó tyúkhúsleves mindig a hétvégi főétkezések legnépszerűbb nyitánya lehet.

A SÜTŐBEN főtt tyúkHÚSLEVES PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLJÁTOK >>> 

Ajánljuk még:

CSÚSZTATOTT PALACSINTA: A KLASSZIKUS, AMIT MINDENKI IMÁD! >>>

ÍGY VARÁZSOLHATSZ NAGYOT A TEMPURABUNDÁS CSIRKEMELLFALATKÁIDDAL >>>

OLCSÓ, LAKTATÓ ÉS EGYSZERŰ: ÍGY KÉSZÜL A KRUMPLIS TÉSZTA >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss