Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mindmegette-gasztrokurzus: együtt főztünk, együtt nevettünk!

Május 16-án véget ért a Mindmegette Recepttár fotós receptversenye. Közel 400 pályázó küldte el receptjeit ételfotóval és portréképpel. Nyertesek és nyeremények!

A Mindmegette.hu kilépett a virtualitásból! Tavaly megjelent az első Mindmegette Magazin, ami azóta is jelentkezik időről időre izgalmas olvasnivalókkal és különleges receptekkel, idén pedig elindult a Mindmegette Recepttár, olvasói recepteket összegyűjtő havi kiadványunk. Az új Mindmegette-lap indulását játékkal ünnepeltük: lelkes konyhatündéreket és konyhaördögöket kerestünk, akik konyhai remekeikkel szívesen megjelennek új kiadványunkban.

A sok-sok finomság közül nehéz volt kiválasztani a nyerteseket… De szerencsére sok nyereményt ajánlottak fel partnereink, a Philips és a ChefParade Főzőiskola.

A Mindmegette közös főzőkuzusán való részvételt Jakab Marcell (Vác), Bíró Edina (Dunaújváros), Dr. Gondek Károlyné (Kaposvár), Ékes Andrea (Budapest) Markos Mária (Kondoros), Smura Edit (Balatonfűzfő), Jáger Zsuzsa (Szatymaz), Pataki Mária (Budapest), Guba Erika (Budapest), Farkas Bernadett (Balassagyarmat) nyerték. A főzőkurzuson a Chefparade Főzőiskolában isteni trópusi grillételeket és egy ananászos Pavlova-tortát készítettünk. Reméljük, hogy minden résztvevő jól érezte magát!


A ChefParade különdíját, egy 10 személyre szóló főzőbulit Bakai Andrea (Szeged) nyerte.

A ChefParade csokoládéműhely kurzusát Sinka Endre (Budapest), Klock Eszter (Székesfehérvár), Pados Gabriella (Budapest), Partali Anita (Budapest) és Barta Roland (Kazincbarcika ) nyerte.

A ChefParade szakácskönyvboltjának 5000 forintos ajándékutalványát Chrobák Dominik (Vokány), Gáspár Bernadett (Nagydobsza), Balog Zsófia, Rimán Anikó (Zámoly) és Tomán Anita (Békéscsaba) nyerte.

A Philips HR1377 típusú rúdmixer nyertese Soós István (Budapest).

Philips HR1611 típusú rúdmixert Nagy Diána (Békéscsaba), Veres Zsuzsa (Debrecen), Cser-Pintér Dóra (Budapest), Babusa Edit (Budapest), Urvald Istvánné (Mosonmagyaróvár), Sinka Endre (Budapest), Kátai Katalin (Tab), Jakab Éva (Császártöltés) és Ludmann Bernadett (Győr) nyertek.

MINDENKINEK GRATULÁLUNK!

A nyertes receptek a Mindmegette Recepttár júliusi számában jelennek meg, keressétek az újságosoknál június végétől!

Reméljük, hogy hamarosan újra játszunk, de addig is várjuk receptjeiteket nagyfelbontású és szép fotókkal, portréfotóval, hogy benne lehessetek a következő Mindmegette Recepttárban!

Ezek is érdekelhetnek

Friss