Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Minden évszak saláta

15 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A pirítóshoz a kenyérszeleteket rárakjuk egy tepsire, majd meglocsoljuk pár csepp olívaolajjal és 1-2 csipet ételízesítővel megszórjuk mindkét oldalát. 180 fokos sütőben pár perc alatt szép barnára sütjük.

Eközben a konzervek levét leszűrjük, a póréhagymát megtisztítjuk és karikákra vágjuk, a virslit pedig puhára főzzük s felkarikázzuk, majd mindezt összekeverjük egy nagyobb tálban. Megszórjuk kevés sóval, borssal, esetleg pár csepp olívaolajjal, s a pirítóssal tálaljuk.

A konzervek helyett használhatunk akár fagyasztott kukoricát is. A póréhagymát pedig helyettesíthetjük lilahagymával is. Úgy is nagyon finom!

Ezek is érdekelhetnek

Friss