Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, 4 egyenlő részre osztjuk, és 4 lapot sütünk belőle.
A krémhez a pudingport a kristálycukorral és a tejjel megfőzzük.
A margarint kikavarjuk a porcukorral, beletesszük a citrom levét és reszelt héját, a kihűlt pudingot, és jó habosra keverjük.
A tészta összeállítása: az első lapra szilvalekvárt kenünk, rátesszük a második lapot, és rákenjük a krémet.
Ezután rátesszük a harmadik lapot, megkenjük sárgabaracklekvárral, és befedjük a negyedik lappal. Egy éjszakai állás után a tetejét megszórjuk porcukorral, és ujjnyi szélesre vágjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre