Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Milánói spagetti

60 perc
mester
megfizethető
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A milánói spagetti elkészítéséhez az apróra vágott hagymát üvegesre dinszteljük, rátesszük a húst és fehéredésig pároljuk, majd hozzákeverjük a fűszereket.
  2. Hozzáadjuk a hámozott paradicsomot, a paradicsomszószt, a zúzott fokhagymát és a megtisztított és szeletekre vágott gombát, és készre főzzük. A végén reszelt parmezán felét hozzá keverjük.
  3. A tésztát, leszűrjük, majd ráöntjük a szószt, és a reszelt sajt másik felével tálaljuk. 

Megjegyzés

Ha lehet, én mindig friss paradicsomból készítem. A paradicsomok héján keresztben bevágást ejtek, és forró vízbe mártom őket, ezután kiveszem, picit hűlni hagyom, ezután könnyen lehúzható a héja.
- klementnomi

Ezek is érdekelhetnek

Friss