Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Milánói spagetti olívabogyóval

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

1. Egy serpenyőben olívaolajon megpirítom a felvágott bacont, majd megdinsztelem az apróra vágott hagymát, hozzáadom a fokhagymát, és a darált húst. Amikor már kifehéredett, jöhet a felszeletelt paprika, csilipaprika, paradicsom és a gomba. Fűszerezem.

2. A tésztát felteszem főni, a füstölt parenyicát csíkokra szedem. A serpenyőbe adok sűrített paradicsomot, locsolok rá csiliszószt, vörösbort, beleforgatom a leszűrt tésztát.

3. Tálaláskor a tányérra púpozom a spagettit, ráteszem a parenyica szeleteket, meglocsolom még ketchuppal, csiliszósszal, szórok rá oreganot, és parmezánt. Díszítem egy csilipaprikával.

Megjegyzés

A legismertebb olasz pasta. Valamilyen salátával az igazi. Én most uborkával fogyasztottam, mivel sajnos már napok óta nem tudok kimozdulni a házból, hogy friss salátát vegyek. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss