1. Egy serpenyőben olívaolajon megpirítom a felvágott bacont, majd megdinsztelem az apróra vágott hagymát, hozzáadom a fokhagymát, és a darált húst. Amikor már kifehéredett, jöhet a felszeletelt paprika, csilipaprika, paradicsom és a gomba. Fűszerezem.
2. A tésztát felteszem főni, a füstölt parenyicát csíkokra szedem. A serpenyőbe adok sűrített paradicsomot, locsolok rá csiliszószt, vörösbort, beleforgatom a leszűrt tésztát.
3. Tálaláskor a tányérra púpozom a spagettit, ráteszem a parenyica szeleteket, meglocsolom még ketchuppal, csiliszósszal, szórok rá oreganot, és parmezánt. Díszítem egy csilipaprikával.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!